white dot

Blue Energy Adfærdskodeks

I Blue Energy arbejder vi ud fra et adfærdskodeks – et adfærdskodeks, som er gældende for både os selv, vores medarbejdere og vores partnere som er i kontakt med dig og vores andre kunder. Det er et bindende kodeks, der klarlægger, hvordan vi driver vores forretning og hjælper vores medarbejdere og partnere (som er i kontakt med vores kunder) med at fastholde en etisk adfærd over for vores kunder. Det kalder vi for vores Code of Conduct.

Kort fortalt betyder det, at vi holder, hvad vi lover, og altid skal tilstræbe at skabe et korrekt oplyst beslutningsgrundlag for dig som kunde eller potentiel kunde. Alle medarbejdere og partnere i Blue Energy er forpligtet til at sætte sig ind i og forholde sig til kodekset, der er beskrevet i vores Code of Conduct, og de værdier, som denne er baseret på. Alle ansatte i Blue Energy og vores samarbejdspartnere skal overholde ordlyden og ånden i kodekset.
Skulle du, trods vores hensigter, som kunde eller potentiel kunde hos Blue Energy opleve, at din kontakt med os ikke lever op til vores kodeks – så er det uacceptabelt, og vi beder dig omgående kontakte ledelsen for en udbedring.

Vores adfærdskodeks SKAL være vores kvalitetsstempel, så skulle dette ikke være tilfældet – så hjælp os med at hjælpe dig og kontakt os på:

Telefon: 70 28 40 00 eller mail: kundeservice@blueenergy.dk