white dot

El har aldrig været så #nemt.

Følg dit strømforbrug fra måned til måned, uge til uge og dag til dag. Få overblik over dine aftaler, regninger og meget mere. Gør som mange andre og download Blue Energy App i dag!

Tjek din telefon! Der ligger nu en SMS med et link til direkte download!
Det indtaste telefonummer var desværre forkert. Prøv venligst igen.
Smartphone viser dit forbrug
smartphone viser appens funktioner
smartphone viser din elregning på en app

Se dine regninger.

Hver gang vi danner en ny regning til dig, får du en notifikation på din telefon. Herefter har du mulighed for at se den igennem, med det samme. Du kan selvfølgelig også betale den, ved brug af din foretrukne betalingsmetode. Udover dette, giver appen et fuldstændigt overblik over dine tidligere regninger, opgørelser og modregninger.

Pssst! Du kan altid se din saldo på forsiden.

Saml alt ét sted.

Blue Energy er meget mere end bare strøm. Vi tilbyder en række produkter, som appen selvfølgelig råder over. Ønsker du at forsikre din selvrisiko på din bil? Hent Blue Energy App, og gør det derigennem - det tager kun 2 minutter. Har du flere adresser, som du ønsker at tilmelde, så skriv dem på i appen.

#NoBigDeal.

Dit forbrug.

Det er slut med at ikke vide, hvor meget du forbruger. Du kan, helt ned på dagligt niveau, se hvor meget el du forbruger. Dette giver dig et overblik, så du kan styre dit forbrug og undgå at forbruge i blinde. Hent appen i dag og se, hvor nemt og enkelt det er!

smartphone viser appens funktioner