×

Dine oplysningerKontakt mig angående

StrømBredbåndRabatter

Bredbånd

  • Frit forbrug af strøm
  • Adgang til +2800 rabatter
  • Bredbånd op til 50 mbit/s

Lynhurtigt 150 mbit/s bredbånd

I 2019 venter man ikke på, at internettet loader. 150 Mbit er for dig, der ikke gider spilde din tid. Internettet skal være hurtigt, uanset om I er 2 eller 5 på internettet. Med 150 Mbit får du og hele familien lynhurtig bredbånd i hjemmet. Det vil sige, at hele familien kan streame i høj kvalitet, på samme tid, uden problemer.

Vi tilbyder to bredbåndsforbindelser

Helt op til 150 mbit/s

249,-/md.*

Bestil her

Helt op til 10 mbit/s

169,-/md.*

Bestil her

*) Prisen er inkl. moms, og der er intet fakturagebyr ved PBS opkrævning.

Bredbåndshastighed i top

Der er ingen idé i at være Danmarks førende bredbåndsselskab, hvis ikke man er førende på hastighed. Vores bredbåndsforbindelser er hurtige, så du kan surfe, streame og downloade, hvad du vil, når du vil, på et splitsekund.

Forbindelse der aldrig svigter

Der er ingen idé i hurtigt internet, hvis ikke også stabiliteten er i top. Derfor har vi sørget for, at dit internet aldrig svigter. Det vil sige, at dig og familien kan nyde stabilt internet alle ugens dage året rundt.

Internet gennem telefonstikket

I dag kan man få billigt internet direkte gennem telefonstikket. Eller rettere sagt, hvis du er en af de heldige 98% af Danmark.

Tips

Gåde råd til at opnå en hurtigere internetforbindelse

Ingen kan lide langsomt internet. Selvom vi hader at indrømme det, så er det ikke 100% op til os, hvor hurtigt dit internet er. Du kan nemlig være med til selv at styrke din hastighed.

  • Sluk for apps på mobilen
  • Træk et kabel (selvom det lyder gammeldags)
  • Find den optimale placering af routeren
  • Skift til Blue Energy

Spørgsmål & svar

Du kan få op til 150, 50 og 10 mbit, alt efter hvor du bor. Vi vil meget gerne hjælpe dig til, at du ved præcis, hvor høj en hastighed du kan modtage, så tryk her, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Som udgangspunkt følger der et gratis 1-Ports modem, men vi tilbyder tilkøb af trådløs router til kr. 299 (éngangsudgift).

Routeren giver mulighed for trådløst netværk, både på 2,4 GHz og 5 GHz båndet samtidig, samt tilslutning af op til 4 kablet forbindelser. Routeren beholder kunden efter opsigelse og denne er ikke låst.

Ja, dog max til 150/150 mbit eller op til hastigheden vi kan trække på adressen. Kan forbindelsen ikke trække mere end 50 mbit download, vil man derfor ikke få mere end 50 mbit download – uanset om abonnementet giver adgang til højere hastigheder.

Du får adgang til et rabatunivers med over 2800 rabatter samt Danmarks suveræn kundeservice, der kan fanges på tlf. 70284000 i hverdage kl. 9.00 – 15.00.

Hvorfor nøjes?

Få fri strøm, frit internet og tusindvis af rabatter fra kun 349 kr. pr. måned

Bestil her