white dot

Karriere og job hos Blue Energy

Hos Blue Energy er vi altid på udkig efter fremragende talenter. Se vores ledige stillinger her og læs mere om, hvordan du kan gøre karriere hos en spændende virksomhed i rivende udvikling.

Se ledige stillinger
Vil du gøre karriere hos Blue Energy?

Muligheder for karrierevækst

Vores virksomhed er intet uden vores talenter. Vi er derfor stolte over at assistere alle talenter i deres egen udvikling. Rejsen vil til tider være hård og en masse udfordringer vil forekomme, men resultatet vil blive uerstatteligt.

Karriere hos Blue Energy
Bliv en del af vores team

Bliv en del af vores team

Vi er en scaleup med energien som samtlige startups. Virksomhedskulturen hos Blue Energy er resultatet af alles energi og i konstant udvikling. Vi glæder os derfor til at velkomme nye kandidater i Blue Energy job for sammen at fortsætte denne udvikling.

Færdigheder for at brilliere hos Blue Energy

Handlekraftig

Vi leder efter folk med god energi og et stærkt drive - typer som altid er klar på at velkomme nye udfordringer og overvinde dem.

Holdspiller

Hos Blue Energy har vi en kultur, som inkluderer et tæt sammenhold. Vi er ikke blot kollegaer med vores egne opgaver - vi er et team som samarbejder på alle fronter.

Ihærdig

At være en del af et scaleup i hjertet af København kræver, at man holder tungen lige i munden og ikke lader sig påvirke af eksterne faktorer.

Problemløsningsorienteret

Ved konfronteringer af uforudsete hændelser, kræver det at man kan forholde sig rolig og skarpsynet.

Ledige stillinger - Job hos Blue Energy

Kundeservicekonsulent

Customer Success
Fuldtid
København