Hvorfor svine, når man kan lade være?

Blue Energy sælger enkle og forstålige el-aftaler med fokus på miljøet. Vi er et energiselskab der sælger enkle el-abonnementer til hele Danmark. Vi sælger kun miljøvenlig el, og hjælper dig til at få styr og holde dit forbrug nede, da det gavner miljøet. Så helt enkelt- forstålige el abonnementer til private dansker, hvor vi hjælper dig med at forstå dit forbrug og giver dig incitamentet til at sænke dit elforbrug. Bliv kunde hos Blue Energy i dag.

Bliv elkunde hos Blue Energy i dag

Enkelt og forståeligt el-abonnement

Enkelt og forståeligt el-abonnement

Energi kan være rigtig kompliceret, så vi forenkler så meget, vi kan. Enkle, attraktive abonnementer til fast lav pris.

Klima- og miljøvenlig energi

Klima- og miljøvenlig energi

Det skal være en selvfølgelighed at vælge grøn energi – og naturligvis at bruge den ansvarligt. Du mærker ikke forskel, det gør miljøet.

Få overblik og feedback på dit forbrug

Ved du hvor meget el, der er normalt at bruge for din type bolig? Hos Blue Energy kan du få styr på dette via vores app og hjemmeside, med lette overskuelige grafer på dit forbrug. Vi viser tydelig, hvordan dit forbrug er og hvordan det burde være. Er du god til at holde forbruget nede belønner vi med gavekort.

Sammenlign dit forbrug

Sammenlign dit forbrug

Hver måned modtager du en let og overskulig graf over hvordan dit elforbrug har været, samt en sammenligning på, hvordan det burde være i dit hjem.

Anywhere

Anywhere

Blue Energy er til rådighed både på vores mobil venligt websted og gennem vores apps på Android og iPhone. Du kan bestille et abonnement fra hvor som helst, når som helst, og få adgang til dine Min Side hvor du er.

Bliv belønnet

Bliv belønnet

Har du et lavt strømforbrug? Er du god til at holde dit forbrug nede? Vi belønner vores kunder, som er gode. Med gavekort og mere fra vores partnere.

Automatisk betaling

Automatisk betaling

Hos os er du papir-fri. Du kan enten vælge mellem automatisk kortbetaling eller Betalingsservice.