79%

Mener de får
bedre karakterer

+1400

Videoer

97%

Anbefaler at
bruge platformen

I tvivl om det er noget for dig?
Tilpasset flere læringstile

Investér i dit barn med digital lektiehjælp

PRØV 14 DAGES GRATIS LEKTIEHJÆLP

Platformen er udviklet af inspirerende folkeskole - og gymnasielærer. Den er tilpasset, så den kan bruges af børn med flere forksellige læringsstile. 


 

Giv mig adgang nu

Danmarks største videosamling

Mere end 1.400 videoer giver kvalitetsundervisning til elever i grundskole samt på gymnasiale uddannelser. Dit barn kan følge sit eget tempo, sætte på pause og spole. Nu kan børn lære, når de føler sig mest motiverede.

Indholdet dækker langt de fleste emner i pensum og understøtter en varierende og individuel undervisning. Videoundervisningen foregår i et ægte undervisningsmiljø med professionelle og passionerede lærere, hvor undervisningen er underholdende, og de svære emner gøres håndgribelige.

Udvalgte fordele ved digital lektiehjælp

Quizzer
Der er quizzer til alle emner bestående af 10-15 spørgsmål. Til hvert emne er der 2-3 livliner, som hjælper dit barn på vej.
Statistik og indsigt
Få et præcist billede af hvilke områder som volder problemer, og hvilke områder hvor dit barn gør det flot. Følg dit barns udviklingsproces.

 

Debat-forum
Mere end 50.000 elever er allerede en del af forummet. Opret dine egne grupper og find svar på dine spørgsmål i samarbejde med andre studerende og lærere.

 

Den traditionelle måde at lære på har førhen været på undervisningens præmisser.
Nu er lektiehjælpen rykket helt hjem i stuerne. Børn kan nu studere, hver gang motivationen er høj.

Mikkel - Lektiekonsulent og kvalitetsansvarlig

© 2016 Blue Energy A/S.

Folkeskole
+
Gymnasie

Herefter 99 kr./md. og 6 måneders binding. Beløbet trækkes over din mobilregning én gang om måneden. Du har 14-dages fortrydelsesret. 

Herefter 99 kr./md. og 6 måneders binding. Beløbet trækkes over din mobilregning én gang om måneden. Du har 14-dages fortrydelsesret. 

PRØV 14 DAGES GRATIS LEKTIEHJÆLP

Fix the following errors:
Hide