1.000 nye "klimatosser": Danske el-kunder vælger den klimavenlige løsning

PRESSEMEDDELELSE
17/1/2020

DE DANSKE EL-KUNDER GÅR HELT KONKRET TIL VÆRKS, NÅR DET HANDLER OM AT TAGE HENSYN TIL KLIMAET OG VÆLGE GRØNNE LØSNINGER

Blue Energy, der for nylig lancerede produktet ”Klimatosse”, melder om en overvældende interesse både blandt eksisterende og nye kunder: Konceptet er, at kunderne gennem deres abonnement bidrager til, at der bliver plantet ét nyt træ hver måned i kundernes egen skov, ”Den Blå Skov”, i første omgang i Østjylland.


”Danskerne har taget rigtig godt imod initiativet. Siden november har vi rundet plus 1.000 ”klimatosse”. Kunder der har valgt at gøre en forskel gennem deres valg af el. Det er konkret, målbart og et aktivt forbrugervalg, der er forbundet med de værdier, som danskerne grundlæggende har. Vi har virkelig ramt noget, der står danskernes hjerter nær”, siger kommerciel direktør hos Blue Energy, Mathias Christensen.


Nye kunder såvel som eksisterende kunder hos Blue Energy har de seneste måneder valgt en titel som ”Klimatosse”.


”Det er interessant, at vores kunder gerne vil have andet og mere end billig og klimavenlig strøm. Klimatosse-produktet giver både os som virksomhed og kunderne som el-forbrugere en chance for at skille sig ud”, siger Mathias Christensen.


Markedet har ikke tidligere set et lignende produkt og ambitionen er, at skoven I Østjylland er den første af flere.

Fakta:

"Den Blå Skov" og Blue Energy

Blue Energy planter en helt ny skov sammen med vores kunder. Over 3 år vil Blue Energy, Aarhus Kommune og organisationen ”Plant et Træ” stå bag plantning af 100.000 træer, som vil danne ‘Den Blå Skov’ mellem Beder og Malling syd for Aarhus. Sammen med kunderne kickstarter vi projektet med at plante de første 30.000 træer til april 2020. Fuldt udbygget vil Den Blå Skov årligt aflaste klimaet for 150 tons CO2. Blue Energy gør dette for klimaet. At plante træer er vores måde at investere i de fremtidige generationer på og tage stilling, sammen med vores kunder. Vi giver kunderne en simpel og gennemskuelig måde at gøre en forskel gennem deres forbrugsvalg.


Klimatosse-produktet:

En el-kunde vælger levering af klimavenlig strøm (frit forbrug) til en fast månedlig pris i hhv. lejlighed og hus. I kundens navn plantes ét træ hver måned i Den Blå Skov, så længe kunden får den klimavenlige strøm fra Blue Energy.Yderligere information:

blueenergy.dk

denblaaskov.dk


Nyhedsrum