Den Blå Skov er en realitet!

NYHED
15/5/2020

I disse dage skulle Danmarks største skovrejsningsprojekt være løbet af stablen, men grundet en uvelkommen gæst, i form af Covid-19, har vi desværre ikke kunnet invitere gæster til folkefesten.  

Vi har derfor måtte plante de første 8 hektar af “Den Blå Skov” alene…

MEN bare rolig - til efteråret, når det bliver plantningssæson igen, inviterer vi jer alle ud for at hjælpe os med at plante resten af træerne!

Men tilbage til overskriften, hvor du har læst helt rigtigt - “Den Blå Skov” er en realitet og de første mange træer er nu sat i jorden.
De sidste par dage, har Århus Kommune været i fuld gang med at anlægge stisystemer, lysninger, blomsterenge og vandhuller sådan at der er noget at kigge på, både for dyr og mennesker.

Fysisk manifestation

Endelig kan vi se den fysiske manifestation af to års arbejde, hvor vi ikke har mødt andet end kæmpe opbakning fra lokalmiljøet, Århus Kommune, Plant et Træ og alle vores fantastiske kunder, der hver eneste dag tager del i klimakampen med deres forbrugsvalg - tusind tak for alle jer!

Som nævnt, så kommer vi stadigvæk til at holde den største fest til efteråret, hvor ambitionsniveauet stadig vokser for hver dag der går. Vi gemmer derfor lidt af goderne, til vi rent faktisk har en konkret dato, men så vil vi også løbende løfte sløret for hvad festen kommer til at indebære - i kan godt glæde jer!

I skal dog ikke snydes for lige at se hvordan “Den Blå Skov” ser ud nu. De sidste par dage, har vi nemlig været tilstede med lidt videoudstyr og resultatet er jo lige til at få tårer i øjnene af.

Se “Den Blå Skov” lige her:

Nyhedsrum