Man skal huske at fejre sig selv

NYHED
14/1/2020

NYT KVARTAL, NYT ÅR, NYT ÅRTI

For et år siden startede vi en tradition, og det har siden da været en fast bestanddel af vores kvartal – vi kalder det noget så opfindsomt som ”kvartalsevent”, og afholdte dette i fredags d. 10/1/20 i festlige omgivelser. Idéen med dette event, er at vi tillader os at være super selvfede og fejre os selv, vores resultater og alle de vanvittigt kompetente medarbejdere, der render rundt i vores hus hver eneste dag. For det synes vi, ærligt talt, at de alle fortjener. Denne gang var dog anderledes end de foregående, da vi både kunne fejre et nyt kvartal, nyt år og nyt årti, hvilket gav anledning til at tage et tilbageblik på Blue Energys udvikling hen over de sidste par år, da vi jo stadigvæk er en ung virksomhed – det bilder vi i hvert fald os selv ind. Selvom vi sidder i det til dagligt, så bliver vi overrasket hver eneste gang, at vi ser tilbage på hvad vi har opnået på så kort tid. Kloge mennesker siger at man ikke må dvæle ved fortiden, men vi tillod os det alligevel et kort øjeblik, og det var nu meget rart – men nu er det så fuld fart frem igen!

Hele huset samlet

Hver eneste dag sidder vi alle med hver vores arbejdsopgaver. Om det er salg, kundeservice, Backoffice, marketing, udvikling eller en af de mange andre funktioner, som alle får maskineriet Blue Energy til at spinde, så er vi afhængige af at alle trækker i samme retning. Det er derfor utrolig vigtige timer for os, hvor alle vores medarbejdere er samlet, da vi sammen kan kommunikere og udstikke en retning for vores videre færd, i det næste kvartal.

Ny viden og nye tiltag

Til dette kvartalsevent havde vi, blandt andet, fornøjelsen af en præsentation af vores nye økonomidirektør Max Damborg, der kommer fra revisionshuset Deloitte, og høre nogle af hans tanker om, hvor han gerne vil føre Blue Energy hen – og det tegner rigtig godt, hvis vi selv skulle sige det!


Derudover hilste vi på vores udviklingsteam, der har arbejdet dag og nat, de sidste mange måneder, for at lave verdens fedeste app til vores kunder. Til at fortælle omkring konceptet og give et lille smugkig på hvad appen kan, havde vi vores Teknologidirektør Abdalla Al-Ayrot og Developer Kean Ottesen. Dette blæste vores medarbejdere bagover og vi glæder os alle til at fremvise de fedeste features, samtidig med at vi gør kundens hverdag mere overskuelig og tilgængelig... hvert fald når det handler om strøm! Pssst. rygterne går på at den er live i slutningen af januar, så i kan godt glæde jer!


Til sidst blev vi præsenteret for vores nye hjemmeside – ja i læste rigtigt, vi er i gang med at lave en ny hjemmeside! Vores kommercielle direktør Mathias Christensen og Student Developer Sinan Rana, var mændene der fik lov til at løfte sløret for en ny grafisk identitet og spændende nye tiltag. Ligesom med vores app, så går rygterne på at denne nye hjemmeside også går live inden længe. De sidste par detaljer skal selvfølgelig på plads, men vi kan ikke vente med at vise jer vores nye hjemmeside!

CTO Abdalla Al-Ayrot & Developer Kean Ottesen viser den nye app frem.
CCO Mathias Christensen & Student Developer Sinan Rana viser den nye hjemmeside frem.

Som i kan se, så har det seneste kvartal stået i teknologiens tegn, både med en ny app og ny hjemmeside lige på trapperne. Og hvem ved, måske kan det være at vi kommer til at se et større fokus på vores teknologiske udvikling… Det kunne det i hvert fald godt ligne, men vi må se tiden an.

Nøgletal og priser

Udover at lancere nye produkter og male med de brede penselstrøg, så bliver dette kvartalsevent også brugt til at hylde individuelle- og holdpræstationer i særklasse. Vi fik fejret, at over 5000 af vores kunder har taget sig tid til at anmelde os på Trustpilot. Dette endda med en positiv reaktion på hele 93% af anmeldelserne – det er vi utroligt stolte af, da vores kunders mening selvfølgelig er den vigtigste.


Derudover fik vi fejret alle de klimatosser, der alle sammen har taget ekstremt godt imod vores nye produkt. Interessen har været overvældende og dette bekræfter os bare i, at danskerne gerne vil gøre en forskel gennem deres forbrugsvalg.


Så lad dette være et opråb til de mennesker, der ikke tror på, at man kan drive forretning samtidig med at gøre en forskel for vores klode. Vi deler i hvert fald gerne ud af vores erfaringer ;)


En fast bestanddel af vores event, er at dele følgende tre priser ud: Club 100, Kvartalets sælger og Kvartalets medarbejder.


Club 100 bliver uddelt til en eller flere sælger(e), som har formået at lave 100 salg på en måned. I det netop afsluttede kvartal, optog vi to nye ansigter til vores Hall of Fame – de to skønne kvinder Asta Petersen og Azra Noshe. Et kæmpe tillykke skal lyde til dem begge med et enestående resultat, som er kommet gennem deres hårde arbejde og fantastiske kompetencer. Vi er super glade for at have jer ombord!


Kvartalets sælger er der ikke den store mystik omkring. Denne titel går til den ansatte med flest salg i det foregående kvartal. Tidligere vindere af denne pris sidder i dag som supervisorer i salgsafdelingen, så udviklingsmulighederne for dem der er med i opløbet, er store. I dette kvartal løb Alain Omba med den flotte ære, da han havde flest salg i kvartalet. Der skal også lyde et kæmpe tillykke til Alain med den flotte præstation.

Ligesom med den forrige pris, så er der heller ikke den store mystik omkring Kvartalets medarbejder. Den bliver givet til den medarbejder, der har udmærket sig ved en ekstraordinær præstation det seneste kvartal. Hver enkel leder, fra de respektive afdelinger, nominerer en ansat som de føler har gjort en forskel for deres afdeling. En komité vil derefter udvælge én ansat, ud fra nomineringerne, og denne her gang var det Azra Noshe fra vores salgsafdeling, der løb med den fornemme ære – endnu engang kæmpe tillykke fra os alle sammen!


Alt i alt, var det et fantastisk arrangement og vi vil fortsætte med at fejre os selv. Både i det næste kvartal, næste år og næste årti for det har vi, og vores knalddygtige medarbejdere, fortjent!


Så vi kan sagtens tilslutte os mantraet og give det videre: ”Husk at fejre jer selv!”

Nyhedsrum