100% dansk sol og vind

Blue Energy er et 100% danskejet elselskab som leverer klimavenlig strøm fra nye vindmøller og solcelleanlæg. Med Blue Energy er du med til at støtte en grøn omstilling. Vi vil SPARE på og PRODUCERE klimavenlig strøm SAMMEN med vores kunder, med en økonomisk gevinst for alle ombord.

Baggrund

Elselskaberne i Danmark forsyner os danskere med strøm. Men selvom det er et produkt vi alle køber, er det for de fleste et svært forståeligt produkt. Det bliver kommunikeret alt for teknisk og kompliceret, med regninger der er svære at gennemskue. Dette vil vi gerne lave om på, ved bl.a. at skabe enkle og forståelige forklaringer og gennemskuelige regninger til vores kunder.

Den strøm der kommer ud af din stikkontakt ved ikke om den er Grøn eller Sort. Effekten er altid den samme, når du tænder på kontakten. Men der er forskel på, hvilke producenter du støtter med din elregning.

Ideen bag Blue Energy udspringer af en overbevisning om, at vi mennesker ikke er ligeglade med, hvordan vores strøm er produceret! Kul, olie og gas producerer store mængder CO2 og anden luftforurening, som 95% af verdens klimaeksperter nu er enige om er den direkte årsag til de klimaforandringer vi ser nu, og som kun vil blive værre med tiden, hvis vi ikke gør noget ved det.

Derfor vil vi sælge strøm der udelukkende støtter de vedvarende strømproducenter, og de nyeste sol- og vind-anlæg.

Vision og mission

Vision

Blue Energys vision er en grøn omstilling af energisystemet i Danmark.

Mission

Blue Energys mission er at gøre det muligt for danskerne at købe og investere i deres egen grønne strøm. Vi vil bringe den grønne produktion ned i øjenhøjde for de borgere, der ønsker at være med til reelt at gøre en forskel. Det skal give den enkelte en økonomisk fordel og samtidigt sætte gang i omstillingen af vores energisystem.

En enkelt valg

Samtidig ønsker vi at gøre køb af energi til et enkelt og ligetil valg for forbrugerne.

Vi ønsker:

  • At gøre køb af grøn strøm og grønne investeringer trendy
  • At sætte turbo på den grønne omstilling
  • At udvikle et økonomisk koncept med en WIN/WIN strategi for alle parter

Bliv elkunde hos Blue Energy i dag

Bliv elkunde hos Blue Energy i dag
Bestil nu