white dot

Sluk Afgiften

Betingelser for Sluk Afgiften Premium

Med Sluk Afgiften Premium garanterer vi dig en afgiftsbesparelse på 1600 kr. inden for 24 måneder. Hvis du har sparet under 1600 kr. i perioden, så får du dine 99kr. tilbage og differencen.

Sluk Afgiften Premium koster 99 kr. i oprettelse og et månedligt abonnement á 29 kr./måneden. Abonnementet har en bindingsperiode på 6 måneder.

Alt-i-alt en god og risikofri handel for både dig og miljøet!
Forudsætninger for regneeksempel**

Skatter og afgifter per kWh: 154,03 øre

Dine pærer er tændte: 3,1 timer dagligt

Du udskifter til 6 Watt LED-pærer fra: 60 Watt glødepærer


Efter dine 14-dages fortrydelsesret er udløbet, får du tilsendt 10 LED-pærer. Disse LED-pærer kan være brugte.
Måned 0: Du får dine 10 LED-pærer leveret på måned 0


Disse pærer anslås at spare dig ca. 1600 kr. på 2 år.

* Regneeksempel for spare-garantien: Hvis du imod forventning ikke sparer 1600 kr., men fx kun sparer 400 kr., så tilbagebetaler vi din engangsbetaling på 99 kr. direkte til din konto.

** Din sparegaranti gælder uanset, om du opfylder ovenstående forventningsafsnit.

*** Dokumentation: Hvis du mener, at du ikke har sparet 1600 kr. i afgifter i den angivne periode og ønsker at gøre din spare-garanti gældende, skal du fremsende dokumentation i form af (i) billeder, som tydeligt viser, at pærerne er monteret, (ii) regningsoversigt som viser, at du i perioden samlet set har betalt under 154,03 øre i skatter og afgifter pr. kWh og (iii) du skal give skønsmæssigt udsagn for, hvor mange timer om dagen, at pærerne har været tændte. Din dokumentation skal sendes pr. postbrev til den på hjemmesiden anførte adresse.

**** Ved ophør af kundeforhold hos Blue Energy: Din engangsbetaling samt månedlige betaling er en ydelse for leje af vores energispare-udstyr, som skal tilbageleveres ved ophør eller fortrydelse af Sluk Afgiften Premium aftalen. Udstyret skal returneres til den på hjemmesiden anførte adresse. Såfremt udstyret ikke returneres pålægges erstatningsgebyr på 199 kr.

***** Såfremt udstyret – eller dele af udstyret – går itu eller på anden vis ikke fungerer, bedes du venligst kontakte kundeservice, så vi kan fremsende dig nyt udstyr (naturligvis helt gratis).