white dot

Sluk Afgiften

Betingelser for Sluk Afgiften Premium

Med Sluk Afgiften Premium garanterer vi dig en afgiftsbesparelse på op til 1600 kr. inden for 24 måneder.*

Sluk Afgiften Premium koster 99 kr. i oprettelse og et abonnement á 29 kr./måneden. Abonnementet har en bindingsperiode på 6 måneder. Opsiges abonnementet inden for bindingsperioden, opkræves et gebyr på 199 kr.   Ved oprettelse får du 11 point i vores app, som du kan bruge til at købe elspareartikler for. I appen kan du se, hvor meget din garanterede besparelse anslås at være, baseret på de elspareartikler, du har valgt.

Alt-i-alt en god og risikofri handel for både dig og miljøet!
*Forudsætninger for regneeksempel

Skatter og afgifter per kWh: 160 øre

Dine pærer er tændte: 3,1 timer dagligt

Hvis du vælger en pakke med 6 pærer, hvoraf en er en E14 LED pære, som udskiftes fra 40 til 5,5 watt og 5 er en E27 pære, som udskiftes fra 100 til 10,5 watt.

Disse elspareartikler anslås at spare dig op til 1600 kr. pr. år.
** Din sparegaranti gælder uanset, om du opfylder ovenstående forventningsafsnit.

*** Dokumentation: Hvis du mener, at du ikke har opnået den garanterede besparelse angivet ved bestilling i appen i afgifter i den angivne periode og ønsker at gøre din spare-garanti gældende, skal du fremsende dokumentation i form af (i) billeder, som tydeligt viser, at elspareartiklerne er monteret, (ii) opgørelse som viser, at du ikke har opnået den besparelse, som du blev garanteret ved bestilling I appen og (iii) du skal give skønsmæssigt udsagn for, hvor mange timer om dagen, at pærerne har været tændte. Din dokumentation skal sendes pr. postbrev til den på hjemmesiden anførte adresse.

**** Såfremt udstyret – eller dele af udstyret – går itu eller på anden vis ikke fungerer, bedes du venligst kontakte kundeservice, så vi kan fremsende dig nyt udstyr (naturligvis helt uden omkostninger).