white dot

Sluk Afgiften

Betingelser for Sluk Afgiften

Blue Energy garanterer dig en besparelse på op til kr. 600 ved energioptimering med elspareartikler, som kan bestilles i vores app, over 24 måneder.

Du får 4 point i vores app, som du kan bruge til at købe elspareartikler for. I appen kan du se, hvor meget din garanterede besparelse anslås at være, baseret på de elspareartikler, du har valgt.
Forudsætninger for regneeksempel**

Skatter og afgifter per kWh: 160 øre

Dine pærer er tændte: 3,1 timer dagligt

Du udskifter til 2 E27 pærer 10,5 Watt fra: 100 Watt glødepærer

* Din spare-garanti gælder uanset om du opfylder ovenstående forventningsafsnit.

** Dokumentation: Hvis du mener, at du ikke har sparet 600 kr. i afgifter i den angivne periode, og ønsker at gøre din spare-garanti gældende, skal du fremsende dokumentation i form af (i) billeder, som tydeligt viser, at pærerne er monteret, (ii) opgørelse som viser, at du ikke har opnået den besparelse, som du blev garanteret ved bestilling i appen og (iii) du skal give skønsmæssigt udsagn for hvor mange timer om dagen, at pærerne har været tændte. Din dokumentation skal sendes per postbrev til den på hjemmesiden anførte adresse.

*** Såfremt udstyret – eller dele af udstyret – går itu eller på anden vis ikke fungerer, bedes du venligst kontakte kundeservice, så vi kan fremsende dig nyt udstyr (naturligvis heltuden omkostninger).