white dot

Sluk Afgiften

Betingelser for Sluk Afgiften

Med Sluk Afgiften garanterer vi dig en afgiftsbesparelse på 600 kr. indenfor 24 måneder.

Alt-i-alt en god og risikofri handel for både dig og miljøet!
Forudsætninger for regneeksempel**

Skatter og afgifter per kWh: 200 øre

Dine pærer er tændte: 3,1 timer dagligt

Du udskifter til 6 Watt LED-pærer fra: 60 Watt glødepærer

Måned 0: Du får din første LED-pærer leveret på måned 0
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 244 kr. på 24 måneder

Måned 6: Du får din anden LED-pærer leveret på måned 6
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 182 kr. på 18 måneder

Måned 12: Du får din tredje LED-pærer leveret på måned 12
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 121 kr. på 12 måneder

Måned 18: Du får din fjerde LED-pærer leveret på måned 18
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 60 kr. på 6 måneder

I de efterfølgende år anslås din årlige besparelse at være 488 kr. ved ovenstående forudsætninger. I perioden fra måned 24-96 anslås din besparelse at have været 2.900 kr. ved ovenstående forudsætninger.* Regneeksempel for spare-garantien: Hvis du imod forventning ikke sparer 600 kr., men fx kun sparer 400 kr., så tilbagebetaler vi din engangsbetaling på 199 kr. samt differencen direkte til din konto.

** Din spare-garanti gælder uanset om du opfylder ovenstående forventningsafsnit.

*** Dokumentation: Hvis du mener, at du ikke har sparet 600 kr. i afgifter i den angivne periode, og ønsker at gøre din spare-garanti gældende, skal du fremsende dokumentation i form af (i) billeder, som tydeligt viser, at pærerne er monteret, (ii) regningsoversigt som viser at du i perioden samlet set har betalt under 200 øre i skatter og afgifter per kWh og (iii) du skal give skønsmæssigt udsagn for hvor mange timer om dagen, at pærerne har været tændte. Din dokumentation skal sendes per postbrev til den på hjemmesiden anførte adresse.

**** Ved ophør af kundeforhold hos Blue Energy: Din engangsbetaling er en ydelse for leje af vores energispare-udstyr, som skal tilbageleveres ved ophør eller fortrydelse af el-aftale. Udstyret skal returneres til den på hjemmesiden anførte adresse. Såfremt udstyret ikke returneres pålægges erstatningsgebyr på 199 kr.

***** Såfremt udstyret – eller dele af udstyret – går itu eller på anden vis ikke fungerer, bedes du venligst kontakte kundeservice, så vi kan fremsende dig nyt udstyr (naturligvis helt gratis).