×

Dine oplysningerKontakt mig angående

StrømBredbåndRabatter

Strøm

 • Frit forbrug af strøm
 • Adgang til +2.800 rabatter
 • Bredbånd op til 150 mbit/s

Bliv elkunde hos Blue Energy i dag

Få klimavenlig strøm fra Blue Energy i dag. Om familien er stor, lille har et stort eller småt forbrug, har vi en pakke som passer til dig. Vores mål er, at gøre jeres hverdag så nem som muligt. Hos os behøver I ikke bekymre jer om prisen per kw/h og I kan med god samvittighed bruge løs af den klimavenlige strøm.

Vi tilbyder fire strømaftaler. Priserne er opgivet ekskl. skatter og afgifter

Blue Flex Small

Betal efter forbrug

 • Klimavenlig energi
 • Til både hus og lejlighed
 • Fri film hver søndag
9,-/md. + forbrug*

Bestil her

Blue Flex

Betal efter forbrug

 • Klimavenlig energi
 • Til både hus og lejlighed
 • Fri film hver søndag
45,-/md. + forbrug*

Bestil her

Blue Fri

Frit forbrug af strøm

 • Klimavenlig energi
 • Over 3.000 rabatter
 • Fri film hver søndag
159,-/md.*

Bestil her

Blue Fri hus

Frit forbrug af strøm

 • Klimavenlig energi
 • Over 3.000 rabatter
 • Fri film hver søndag
259,-/md.*

Bestil her

*) Op til 6.000 kWh/årligt (lejlighed) og 10.000 kWh/årligt (hus). Prisen er inklusiv moms og der er intet fakturagebyr ved PBS opkrævning. De angivne priser skal tillægges nethåndteringsgebyr, transportbetaling, abonnement og energiafgifter. Blue Energy viderefakturerer priserne fra dit el-netselskab. Regulerede omkostninger for transport af el, afgifter, offentlige forpligtelser og net-abonnement afhænger af din bopæl. Hvad er forskellen på Flex og lille Flex? Med lille flex betaler du 5 måneders forbrug i depositum ved opstart, og derefter faktureres du månedligt. Omvendt betyder det, at vi til gengæld kan tilbyde dig en pris som er skruet helt i bund. Prisen er inklusiv moms og der er intet fakturagebyr ved PBS opkrævning. Prisen er eksklusiv transport, skatter og afgifter.

100% klimavenligt

Strøm fra Blue Energi er 100% klimavenligt, da vi investerer i grønne certifikater for hver kw/h som vores kunder bruger. På denne måde støtter vi allesammen miljøet igennem opførsel af nye vedvarende energikilder.

Læs mere

Blue Benefit

Blue Benefit er vores rabatunivers, hvor vi tilbyder vores FRI kunder rabatter inden for ting, der kan spare dem penge til hverdag. En gennemsnitlig familie kan spare over 16.000 kr. på alt fra ferier og forlystelsesparker til benzin og fitness. Sådan hjælper vi vores kunder med at spare hvor det er vigtigst.

Læs mere

Cinema:Play

Cinema:Play er en særlig bonus vi giver vores kunder, der lader dem streame en gratis film hver søndag hele året. Alt man selv skal stå for er popcorn og sodavand, så er søndagshyggen i hus.

Sluk afgiften

Med Sluk Afgiften garanterer vi dig en afgiftsbesparelse på 600 kr. inden for 24 måneder. Hvis du har sparet under 600 kr. i perioden, så får du dine 199kr. tilbage. Sluk Afgiften koster en engangsbetaling på 199,-. Alt-i-alt en god og risikofri handel for både dig og miljøet!

Forudsætninger for regneeksempel**
Skatter og afgifter per kWh: 200 øre
Dine pærer er tændte: 3,1 timer dagligt
Du udskifter til 6 Watt LED-pærer fra: 60 Watt glødepærer

Måned 0: Du får din første LED-pærer leveret på måned 0
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 244 kr. på 24 måneder

Måned 6: Du får din anden LED-pærer leveret på måned 6
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 182 kr. på 18 måneder

Måned 12: Du får din tredje LED-pærer leveret på måned 12
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 121 kr. på 12 måneder

Måned 18: Du får din fjerde LED-pærer leveret på måned 18
Denne pærer anslås til at spare dig ca. 60 kr. på 6 måneder

I de efterfølgende år anslås din årlige besparelse at være 488 kr. ved ovenstående forudsætninger. I perioden fra måned 24-96 anslås din besparelse at have været 2.900 kr. ved ovenstående forudsætninger.

* Regneeksempel for spare-garantien: Hvis du imod forventning ikke sparer 600 kr., men fx kun sparer 400 kr., så tilbagebetaler vi din engangsbetaling på 199 kr. direkte til din konto.
** Din spare-garanti gælder uanset om du opfylder ovenstående forventningsafsnit.
*** Dokumentation: Hvis du mener, at du ikke har sparet 600 kr. i afgifter i den angivne periode, og ønsker at gøre din spare-garanti gældende, skal du fremsende dokumentation i form af (i) billeder, som tydeligt viser, at pærerne er monteret, (ii) regningsoversigt som viser at du i perioden samlet set har betalt under 200 øre i skatter og afgifter per kWh og (iii) du skal give skønsmæssigt udsagn for hvor mange timer om dagen, at pærerne har været tændte. Din dokumentation skal sendes per postbrev til den på hjemmesiden anførte adresse.
**** Ved ophør af kundeforhold hos Blue Energy: Din engangsbetaling er en ydelse for leje af vores energispare-udstyr, som skal tilbageleveres ved ophør eller fortrydelse af el-aftale. Udstyret skal returneres til den på hjemmesiden anførte adresse. Såfremt udstyret ikke returneres pålægges erstatningsgebyr på 199 kr.
***** Såfremt udstyret – eller dele af udstyret – går itu eller på anden vis ikke fungerer, bedes du venligst kontakte kundeservice, så vi kan fremsende dig nyt udstyr (naturligvis helt gratis).

Tips

Gåde råd til at spare på strømmen

Selvom vi sørger for, at alt vores energi er 100% klimavenligt, gør vi alt vi kan for at hjælpe vores kunder med at spare på strømmen og afgifterne.

Elspareskinner kan hjælpe med at reducere den strøm enheder bruger når de er slukket.

LED-pærer er meget mere effektive end de gamle halogenpærer og holder samtidig op til 15 gange længere.

Opvarmningen af bolig udgør ofte op til 50% af energiforbruget i et hjem. 

Spørgsmål & svar

Din aftale vil blive aktiv i løbet af de næste 3-4 uger. Vi sender dig løbende information omkring dit skifte til Blue Energy pr. mail, herunder din konkrete aktiverings- og opstartsdato.

Nej, du beholder din gamle elmåler på adressen, medmindre du har en gammeldags elmåler (drejemåler) på adressen. Drejemålere vil den blive udskiftet til nye digitalmålere inden 2020.

Nej, vi sørger for at indhente dit aftagenummer og opsige din gamle leverandør på adressen.

Vi sender dig 1 LED-pære hver 6. måned, som vil blive tilsendt kort efter din aftale træder i kraft. De tilsendte pærer kan give dig en samlet besparelse på over 600,-DKK over de næste 24 måneder.

Hvorfor nøjes?

Få fri strøm, frit internet og tusindvis af rabatter fra kun 349 kr. pr. måned

Bestil her