white dot

Blue Energy Trustpilot

Vi elsker, når vores kunder deler deres oplevelser med andre på Trustpilot – både de gode og de mindre gode.

Vi elsker, når vores kunder deler deres oplevelser med andre på Trustpilot – både de gode og de mindre gode. Det er nemlig med til at sikre, at vi hele tiden leverer den gode kundeoplevelse og den høje grad af kundeservice, som vi bestræber os på.

Blue Energy har over 7.000 positive anmeldelser på Trustpilot

Vi er blandt de elselskaber på Trustpilot med allerflest anmeldelser – og heldigvis er langt størstedelen positive. Det vidner om, at vi gennem årene har opbygget en stor kundebase af glade og tilfredse kunder, der værdsætter vores nyskabende og skræddersyede produkter. Se Blue Energys Trustpilot.

Vores produkter er tiltænkt den almindelige forbruger, og målet er at gøre det både nemmere og grønnere at være elkunde. Vi har ingen skjulte gebyrer, og bindingsperioden følger altid branchens regler. Som alle andre elselskaber kan vi ikke påvirke prisen på strøm i særlig stor grad, da ca. 80% af regningen er udgjort af skatter og afgifter. Det er dog værd at bemærke, at vi har produkter, hvor du som forbruger er sikret mod kraftige prisstigninger, som vi har set det i 2021. Er du allerede kunde kan du lave din Blue Energy anmeldelse her:

Anmeld Blue Energy på Trustpilot

Vores kunder siger...

Vidste du, at Blue Energy har en kunde-ambassadør?

Vidste du, at Blue Energy har en kundeambassadør?

Vi vægter kundeservice meget højt, men ved også, at el-markedet kan være en jungle at finde rundt i som almindelig forbruger. Sommetider sker der fejl, og nogle gange opstår der misforståelser i kommunikationen med vores kunder. Derfor har vi som de eneste i energibranchen i Danmark ansat en kundeambassadør, hvis fornemmeste opgave er at se på Blue Energy med kundernes øjne og medvirke til, at du som kunde får den service, som du er berettiget til. Læs mere om Diala og hendes arbejde med at tale kundernes sag.

Har du haft en dårlig oplevelse eller har du spørgsmål til din aftale, hører vi naturligvis gerne fra dig.
Kontakt kundeservice
Kundeambassadør Diala - close-up photo

Nyt elselskab på Trustpilot?

Overvejer du at skifte elselskab kan Trustpilot være et godt sted at starte. Du kan nemlig som regel finde din næste leverandør af strøm på Trustpilot. Der kan du se, hvad nuværende og tidligere kunder skriver om de forskellige selskaber samt ikke mindst, hvad deres samlede Trustscore er/hvor mange stjerner de har. Det giver dig et godt indtryk af, hvilket produkt og hvilken service de leverer.

Vi mener, at det siger meget om det enkelte elselskab, hvordan de besvarer anmeldelser på Trustpilot. Hos Blue Energy er detvores kundeambassadør Diala, der står for dialogen med vores kunder på Blue Energys Trustpilot. Hun besvarer hver dag de mange nye henvendelser vi får og sikrer, at alle får en god og fair behandling. Det er også medvirkende til, at Blue Energy er at finde blandt de højest ratede elselskaber på Trustpilot pba. af over 8.000 anmeldelser.

Overvejer du at blive kunde hos Blue Energy?

Hvis du gerne vil slutte dig til mængden af glade kunder hos Blue Energy og samtidig få en lidt grønnere hverdag, så tag et kig på vores produkter og find det der passer bedst til dig baseret på dit årlige forbrug. Ved du ikke helt, hvor meget strøm du bruger, så rådgiver vi dig gerne. Alle vores produkter er klimavenlige og støtter vores skovrejsningsprojekt Den Blå Skov lidt uden for Aarhus.

Se vores produkter